!!! В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция !!! Русе 7000,  ул. “Александровска”№57,   ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ  факс 082 / 825 453, e-mail:   [email protected]  Пресслужба:   [email protected]
  • Русе - градският площад

  • Русе - съдебната палата

  • Русе - паметникът на свободата

  • Русе - малката Виена

  • Русе - градът на символите

Окръжен съд - Русе

Храмът на правосъдието

 

О К Р Ъ Ж Е Н   С Ъ Д – Р У С Е

 

Окръжен съд - Русе обяви неплатежоспособността на „Полисан“ АД

 

За 21.01.2020 г. е насрочено първото събрание на кредиторите на „Полисан“ АД. Това става ясно от решението на Окръжен съд – Русе, с което се обявява неплатежоспособността на фирмата, определя се началната й дата 30.06.2018 г., открива се производство по несъстоятелност и се назначава временен синдик.

Според вещото лице, изготвило икономическата експертиза по делото, финансовите проблеми на дружеството настъпват в резултат на отнемането на лиценза му за управление на данъчен склад, Удостоверение за освободен от акциз краен потребител и Лиценз за управление на данъчен склад по ЗАДС гр. Плевен, което води до преустановяване на производствената и търговската дейност, липса на приходи и невъзможност за погасяване на задълженията към кредитори и държавни институции.

Решението на Окръжен съд – Русе подлежи на обжалване в седемдневен срок от вписването му в Търговския регистър.

 

Връзки с обществеността,                                                17 декември 2019 г.

082/881-332, +359 878 405 223

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.