!!! В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция !!! Русе 7000,  ул. “Александровска”№57,   ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ  факс 082 / 825 453, e-mail:   [email protected]  Пресслужба:   [email protected]
  • Русе - градският площад

  • Русе - съдебната палата

  • Русе - паметникът на свободата

  • Русе - малката Виена

  • Русе - градът на символите

Окръжен съд - Русе

Храмът на правосъдието

 

О К Р Ъ Ж Е Н   С Ъ Д – Р У С Е

 

Окръжен съд – Русе се включи в благотворителна кампания

 

            В навечерието на Деня на детето и в подкрепа на инициативата „Капачки за Бъдеще“ Окръжен съд – Русе предаде големи бутилки от минерална вода, пълни с пластмасови капачки.

            След двете благотворителни инициативи през тази съдебна година /първата в подкрепа на „Българската Коледа“, а втората – на Сдружение „Център Динамика“/ сега работещите в Окръжен съд – Русе решиха да дарят събраните пластмасови капачки, за да помогнат на най-малките членове на нашето общество, а именно – новородените бебета. Инициативата „Капачки за Бъдеще“ е насочена към събиране и издаване на пластмаса, като с получените средства се закупуват кувьози за общински болници.

            С участието си в поредната благотворителна кауза работещите в Окръжен съд – Русе отново показаха съпричастността си към нуждаещите се и беззащитните и не останаха равнодушни към проблемите на най-малките бебета.

 

 

Връзки с обществеността,                                                                 31 май 2019 г.

082/881-332; 0878 405 223

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.