!!! В заглавната част на всяко от падащите менюта може да намерите информация за съдържанието на съответната секция !!! Русе 7000,  ул. “Александровска”№57,   ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ  факс 082 / 825 453, e-mail:   [email protected]  Пресслужба:   [email protected]
  • Русе - градският площад

  • Русе - съдебната палата

  • Русе - паметникът на свободата

  • Русе - малката Виена

  • Русе - градът на символите

Окръжен съд - Русе

Храмът на правосъдието

 

О К Р Ъ Ж Е Н   С Ъ Д – Р У С Е

 

Окръжният съдия Даринка Алексиева получи много поздравления за златния почетен знак от ВСС

 

         Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Даринка Алексиева от Окръжен съд – Русе с „личен почетен знак първа степен – златен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Награждаването е по предложение от административния ръководител на съда Искра Блъскова във връзка с освобождаването на магистрата от 07.04.2019 г. поради навършване на определената по закон възраст.

На официално тържество в бар „Панорама“ на хотел „Рига“ всички съдии и служители от Окръжен съд – Русе поздравиха съдия Алексиева, като й пожелаха много здраве и лично щастие. Развълнувана и с огромни букети в ръце, тя благодари за проявеното уважение към нея и за годините съвместна и ползотворна работа.

 

Връзки с обществеността,                                         12 април 2019 г.

082/881-332; 0878 405 223

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.